Bröllop

Drömmer ni om ett gifta er på en soldränkt strand?

Allt fler lockas av att förenas utomlands, att fira en av livets största stunder i Spanien. Att planera ett bröllop är fantastiskt roligt men även stressigt och tidskrävande.

Vi på Sisters event är här för på bästa sätt skräddarsy er stora dag efter just era önskemål.

Vi ser till är att ert bröllop blir en varm, intim och oförglömlig dag då ni enbart koncentrerar er på att njuta av stunden och av varandra.

Varför behövs en bröllopskoordinator?

Bröllopskoordination innefattar all planering som krävs för att ert bröllop ska flyta på felfritt. Exempel på de delar av planeringen som hör till koordination är tidslinjer, budget, bokningar, avtal samt leverantörskontakt.

Vi guidar er igenom hela planeringsprocessen och övervakar sedan bröllopsdagen från morgon till kväll. Genom kreativa idéer, erfarenhet och känsla för små detaljer är det vår ambition att varje bröllop ska kännas unikt och personligt.

Att en bröllopskoordinator är dyr är tyvärr en missuppfattning många har. Faktum är att man i många fall kan tjäna på att anlita en koordinator då vi hjälper er att undvika dyra misstag och är experter på hur ni får ut så mycket som möjligt av er budget.

Önskar ni vigas av präst genom Svenska Kyrkan så finner ni information om vigslar på

Vi kan även ordna med en borglig officiant eller om ni önskar kan ni ordna med er en egen cermonimästare.

Våra tjänster.

Vid vårt första möte går vi tillsammans igenom era tankar och förväntningar. Vilken typ av bröllop vill ni ha? Elegant, Vintage, Bohemiskt eller Klassiskt?
För oss finns inga hinder, bara lösningar.
Vi lyssnar på era önskemål och återkommer sedan med förslag på platser/arrangemang som vi tycker skulle passa er. När vi tillsammans valt ut platsen utgår vi därifrån och fortsätter planeringen, varje plats är unik och kräver skräddarsydda lösningar.